Szállítás

Válassza ki, hogy mikor szeretné a csomagot a DPD Predict szolgáltatással kézbesíteni. A kézbesítés előtt egy nappal üzenetet vagy e-mailt fog kapni, melyben a szállítási idő 1 órás pontossággal szerepel. Így nem kell egész nap otthon maradnia a futárra várva! A nyomkövető szolgáltatás segítségével valós időben megtudhatja a küldemény állapotát és a futár helyét.

 

Küldés

Annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatásokat kínálhassuk Önnek, minden rendelést a DPD PREDICT szolgáltatásával kézbesítünk

 

Szállítási költségek

A szállítási költségek a rendelés leadásakor egyértelműen feltüntetésre kerülnek. A visszaküldés szállítási költsége mindig az Ön költségére vonatkozik.

20000 HUF-nál kisebb megrendelések esetén a szállítási költség Magyarország országba 2000 HUF.

20000 HUF-nál nagyobb rendelések esetén a szállítási költséget a teljes ár tartalmazza.

 

Szállítás és szállítási idők

A megrendelés leadása után azonnal visszaigazolást kap e-mailben. Megrendelése állapotát nyomon követheti a nyomkövetés link segítségével. Megrendelését raktárunk 1-2 munkanapon belül kézbesíti a futárszolgálatnak, majd másnap elküldi a szállítási címre. Ha nincs otthon, a csomagot a szomszédhoz szállítják, vagy másnap új kézbesítést kísérelnek meg. A DPD PREDICT szolgáltatásán keresztül a kiszállítást megelőző estén e-mailben vagy SMS-ben értesítjük, hogy a kiszállítás másnap megtörténik, csatolva a követési linket is. A kézbesítés napján egy linket is kap, amellyel 09:00-ig követheti a valós idejű kézbesítést, valamint 1 órás pontossággal a szállítási időről szóló információt. Ha szeretné, a DPD élő nyomkövető rendszerével valós időben követheti a küldeményt. Ha a becsült szállítási időn belül, legfeljebb egy órán belül nincs otthon, kérheti a kiszállítás módosítását. Ezzel kapcsolatban a következő lehetőségek állnak rendelkezésére:

  1. A csomag átadása más időpontban;
  2. A csomag kézbesítése ugyanazon a településen egy másik címre (másnap);
  3. A csomag átvétele a DPD központjában (másnap);
  4. Engedély, hogy a csomagot az Ön által választott biztonságos helyen hagyják, például a szomszédnál.
© VONROC 2024