EGYÜTT ÉPÍTÜNK EGY JOBB JÖVŐT

A VONROC jelentése ROC-SOLID elektromos kéziszerszám. Minőség korrekt áron. A VONROC jobban és hatékonyabban kezeli a fenntarthatósági kérdéseket, mint a hagyományos elektromos szerszám márkák.

Folyamatosan elemezzük a teljes folyamatot, és igyekszünk mellőzni minden környezetszennyező anyagot és tevékenységet.

1. Termékeink csomagolásához 100%-ban fehérítetlen barna kartondobozokat használunk.

2. Tudatosan úgy döntöttünk, hogy nem a klasszikus és régimódi műanyag dobozokban szállítjuk termékeink. Speciális, környezetbarát és újrafelhasználható VONROC huzatokat,táskákat fejlesztettünk ki termékeink és tartozékaik tárolására.

3. Célunk, hogy az egyedileg csomagolt termék szállítását minimálisra korlátozzuk, mert minden szállítás üzemanyagköltséget és CO2 kibocsátást jelent.

 

A fentiek nem az egyetlen intézkedésünk ezzel kapcsolatban. Továbbra is igyekszünk megtenni a részünket azzal, hogy adakozunk különböző jótékonysági szervezeteknek, amelyek védik a környezetet. Hogyan? Legyen VONROC tag, és 380 HUF adományozunk a ”ROC YOUR PLANET FOUNDATION”.

 

Mi az a ROC YOUR PLANET FOUNDATION?

A ROC YOUR PLANET egy olyan alapítvány, amely olyan helyi projekteket és szervezeteket támogat, amelyek célja egy jobb világ megteremtése.

A ROC YOUR PLANET alapítvány víziójában elengedhetetlen a közös küzdelem egy jobb és tisztább bolygóért. A globális felmelegedés változásokat okoz bolygónkon, olyan változásokat, amelyek életünk minden területét fenyegetik. Az elfogyasztott ételtől az elfogyasztott vízen át a levegőig, amit belélegzünk.

Ezért a ROC YOUR PLANET alapítvány helyi projekteket támogat szerte a világon, olyan projekteket, amelyek egy jobb bolygóért küzdenek minden azon élő ember számára, mert együtt JOBB JÖVŐT ALAPÍTHATUNK.”

Együtt a ROC YOUR PLANET Foundation

Hogyan csinálja ezt a "ROC YOUR PLANET" Foundation ? Minden negyedévben a ROC YOUR PLANET csapat egyik tagja választhat egy jótékonysági szervezetet, amelyre az adományt fordítják. Mert adni sokkal nagyobb öröm, mint a kapni!

A teljes összeget a csapattag által választott jótékonysági szervezetnek ajánlják fel, aki a csekket is átadja.

 

Válljon taggá, mi adakozunk

Minden új VONROC tag után 380 HUF adományozunk a ROC YOUE PLANET Foundation. Reméljük, hogy hosszú távon több ezer új tagot üdvözölhetünk, és ezzel együtt jelentős mértékben adakozhatunk.

Erről a csodálatos alapítványról további információért látogasson el a www.rocyourplanet.org oldalra.

© VONROC 2024