A VONROC-ról

A VONROC egy fiatal cég, az egyik leggyorsabban növekvő vállalat az e-kereskedelmi piacon a Holland Királyságban. A VONROC az otthoni felhasználóknak és amatőr kertészeknek szállít termékeket a Direct to Consumer (D2C) értékesítési mód használatával. 2017-ben alapított cégünk már 10 európai országban működik. Zwolle-i és Sanghaji irodáinkban 9 nemzetiséggel dolgozunk együtt.

Hatalmas ambícióink vannak, 2021-ben további 5 országban kezdjük meg az értékesítést, ahol sok új terméket szeretnénk piacra dobni, amivel kedveskedni fognak ügyfeleinknek. Ezt okos és innovatív módon szeretnénk megvalósítani, amiben nagyon fontos szerepet kap az adatelemzés, valamint az információs és kommunikációs technológia.

Szlogenünk “Build Your Future” ("Építsd a jövődet"), nem csak termékeinkben tükröződik, hanem minden tevékenységünkben; ahogyan a termékeket csomagoljuk, ahogyan a garanciákat és a visszaküldéseket kezeljük, valamint alapítványunk, a Roc Your Planeten keresztül. A Roc Your Planet Alapítvány környezetvédelmi projekteket támogat minden olyan országban, ahol működünk.

A „Build Your Future”, csapatunkat és az Ön jövőjét is képviseli. Mindannyian a csapat részei vagyunk, és közösen megszilárdítjuk a sikert, amely mindenkinek a része, és jól fogunk szórakozni együtt. Nem egymásról beszélünk, hanem egymással. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy csapatként és emberként fejlődjünk.

 

 

BOLYGÓNK, JÖVŐNK

A fenntarthatóság a VONROC víziója. Nagyon fontosnak tartjuk a fenntarthatóság kérdését, sokkal inkább, mint a hagyományos elektromos szerszám márkák.

 

A LEGRÖVIDEBB ÚT AZ ÜGYFÉLHEZ

Az egyedileg csomagolt termékek szállítását igyekszünk minimálisra korlátozni. Hiszen minden közlekedési és szállítási eszköz használt üzemanyagot és CO2-kibocsátást jelent.

Szállítás: gyártóként termékeinket közvetlenül az Ön házához szállítjuk. Ez a legrövidebb út a termelőtől a fogyasztóig.

Visszaküldés: termékeinkhez világos leírásokat adunk, megemlítjük a műszaki jellemzőket és képeket is kínálunk, hogy minden információ birtokában legyen, hogy mit vásárol. Igyekszünk minimálisra csökkenteni a visszaküldések számát.

Garancia: a legtöbb esetben új terméket szállítunk anélkül, hogy a hibás termék visszaküldését kérnénk.

 

CSOMAGOLÁS SZÍNES NYOMTATÁS NÉLKÜL

Barna kartondobozokat használunk, környezetkárosító színes nyomatoás nélkül. Logikus, szép és fontos lépés egy 100%-ban online márka számára.

Tudatosan döntöttünk úgy, hogy nem a klasszikus és régimódi műanyag dobozokban szállítjuk termékeink. Egyrészt a legtöbb dobozt kidobják, másrészt a műanyag doboz nélküli termékek csomagolása 40%-kal kisebb, ami közvetlenül üzemanyag-takarékosságot és csökkentett CO2-kibocsátást eredményez.

A termék és tartozékai tárolására fejlesztettük ki a speciális, környezetbarát és újrafelhasználható VONROC huzatot és táskát.

P.S. A huzat/táska cipők vagy laptop tárolására is kiválóan alkalmas.

© VONROC 2023