Szállítási idő 5-7 nap

Szállítási idő 5-7 nap

Ingyenes szállítás 20 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 20 000 Ft-tól

Küldje vissza ingyen a terméket

Küldje vissza ingyen a terméket

Termékek széles választéka

Termékek széles választéka

Felelősség kizárás

Ez a felelősség kizárás a https://vonroc.hu weboldalra és minden VONROC aldomainjére vonatkozik. Ennek a weboldalnak a használatával Ön elfogadja ezt a felelősség kizárást.

 

A weboldal tartalmát gondosan állítják össze és karbantartják. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a weboldal soha nem tartalmazhat hibát, vagy hogy a weboldal mindig megfelelően működik. A weboldal tartalmából semmilyen jog nem származtatható, és a VONROC nem garantálja a tartalom pontosságát, teljességét és aktualitását. Ez vonatkozik a harmadik felek weboldalain található információkra is, amelyek a VONROC weboldalára hivatkoznak, például egy hiperlinken keresztül. A VONROC nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amely a VONROC weboldalának látogatásából és annak tartalmának használatából ered. A VONROC fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy eltávolítsa a tartalmat, felelősséget nem vállalva.

 

A VONROC logóval, a "VONROC" márkanevűvel, valamint a VONROC weboldalának (tartalmával) kapcsolatos szellemi tulajdonjogok a VONROC-hoz vagy annak licencadóihoz tartoznak. Az oldal használata csak személyes célokra engedélyezett. A tartalom megosztása, terjesztése vagy bármilyen formában való tárolása nem engedélyezett. Ez csak a VONROC előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

 

Ez a felelősség kizárás nem befolyásolja az Általános Szerződési Feltételekben és a VONROC Adatvédelmi Nyilatkozatában foglaltakat. A VONROC fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy frissítse a felelősség kizárását.

 

Ez a felelősség kizárás legutóbb 2024. június 18-án került frissítésre.