A legteljesebb készlet minden öntözési munkához

Ez a komplett VONROC tömlőkocsi készlet mindennel fel van szerelve, amire szüksége van a pázsit, a növények öntözéséhez, az autó mosásához vagy az úszómedence feltöltéséhez. Ez a szilárd és stabil tömlőkocsi 20 méter hosszú kerti tömlővel, csatlakozó tömlővel, 3 permetező fúvókával, 2 vízzárós tömlőcsatlakozóval, 4 vízzáró nélküli tömlőcsatlakozóval, 2 csapcsatlakozóval és egy adaptergyűrűvel van felszerelve a csapcsatlakozáshoz. Szállítás után azonnal munkába állhat!

Teljes készlet

Tömlőkocsi 20 méteres kerti tömlővel: a tömlőt az oldalsó fogantyúnak köszönhetően könnyű ki- és behajtani. A magas fogantyúnak és a kerekeknek köszönhetően nagyon könnyen mozgatható.

Prémium permetező fúvóka: A fúvóka elforgatásával a vízsugár széles permetű sugártól erőteljes sugárpermetig állítható. A fúvóka különféle munkákhoz használható, mint például a kert öntözésére és a szappanmaradványok kiöblítésére az autóból. A fúvóka puha markolattal van ellátva a kellemes és kényelmes kezelés érdekében.

Permetező fúvóka: különböző munkákra alkalmas, mint például a kert öntözésére és a szappanmaradványok autóról való leöblítésére. A permetező fúvóka elforgatásával a vízsugár széles porlasztású sugártól erőteljes sugársugárig állítható.

Többszörös permetezés: több víz- és tisztítási feladathoz a 8 állítható pozíciónak köszönhetően. A kemény ködtől a kemény sugárpermetig. A zárható kioldónak köszönhetően könnyű és folyamatos permetezésre alkalmas.

Tömlőcsatlakozók: 6 tömlőcsatlakozót szállítunk a készlethez, 4 db vízleállító nélkül és 2 db vízleállítóval. A vízleállító biztosítja, hogy a fúvóka cseréjekor vagy a tömlőből való eltávolításakor a víz megálljon. A gyorscsatlakozási rendszernek köszönhetően 1 kattintással felszerelhető a fúvókára vagy csapos csatlakozásra.

Csatlakozók: a csapcsatlakozók könnyen csatlakoztathatók a tömlőcsatlakozókhoz. A menetes csatlakozás 3/4"-os belső menettel és 3/4"-1/2"-es szűkítőgyűrűvel rendelkezik. Így alkalmas 1/2" és 3/4" külső menetes csatlakozásokhoz és menetfúrókhoz egyaránt.

Jó tudni

Mind a csatlakozók, mind a permetező fúvóka felcserélhető az összes többi jól ismert márkával, amelyek gyorscsatlakozó rendszerrel vannak felszerelve.

Ahol és amikor csak akarja

Vigye magával, bárhová is megy, az orsó kompakt kialakítása és hordozófogantyúja igazán egyszerűvé teszi a felemelését és szállítását. Készen állsz a munkádra? Könnyen és gyorsan tekerje be a tömlőt az oldalán található praktikus forgatógombbal. A tömlőtekercs tárolásakor a tömlőt a tárolócsatlakozó

segítségével rögzíti a kerethez

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

Az S_HT502XX tömlőkocsi környezetbarát barna dobozban érkezik, színes nyomat nélkül.

Tartalmazza:

  • 1x HT502XX tömlőkocsi
  • 1 x 20 méteres kerti tömlő
  • 1x 0,7 méteres csatlakozótömlő
  • 1x Prémium állítható fúvóka puha markolattal
  • 1x Multi permetező
  • 1x Állítható szórófej
  • 2x Tömlőcsatlakozás vízzáróval
  • 4x Tömlőcsatlakozók vízleállás nélkül
  • 2x Csatlakozó ¾" belső menet
  • 2x Szűkítő gyűrű a csapcsatlakozóhoz. ¾" külső menet a ½" belső menet

További információ
EAN Code8717479092017
SKUS_HT502XX
© VONROC 2024