A legteljesebb készlet minden öntözési munkához

Mennyire kellemes? Szállítás után azonnal munkába állhat! A szilárd és stabil tömlőorsót egy 15 méter hosszú kerti tömlővel, 2 vízzárós tömlőcsatlakozóval, 4 vízzáró nélküli tömlőcsatlakozóval, 2 csapcsatlakozóval és nem kevesebb, mint 3 permetező fúvókával szállítjuk! Ez sokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá teszi a pázsit, a növények öntözését, az autómosást, a falak, kerítések tisztítását vagy a medence feltöltését.

Tömlőtekercs 15 méteres kerti tömlővel: a tömlő könnyen kigördíthető, valamint könnyen felemelhető és szállítható a hordozófogantyúval ellátott kompakt kialakításnak köszönhetően

Prémium minőségű állítható fúvóka: a fúvóka elforgatásával a vízsugár széles permetű sugártól erőteljes sugárpermetig állítható. A fúvóka cserélhető az összes többi jól ismert márkával, és különféle munkákhoz használható, mint például a kert öntözésére vagy a szappanmaradványok autójából való kiöblítésére. A fúvóka puha markolattal van ellátva a kényelmes és kellemes fogás érdekében.

Permetező fúvóka: különböző munkákra alkalmas, mint például a kert öntözésére és a szappanmaradványok autóról való leöblítésére. A permetező fúvóka elforgatásával a vízsugár széles porlasztású sugártól erőteljes sugársugárig állítható.

Többszörös permetezés: több víz- és tisztítási feladathoz a 8 állítható pozíciónak köszönhetően. A kemény ködtől a kemény sugárpermetig. A zárható kioldónak köszönhetően könnyű és folyamatos permetezésre alkalmas.

Tömlőcsatlakozók: 6 tömlőcsatlakozót szállítunk a készlethez, 4 db vízleállító nélkül és 2 db vízleállítóval. A vízleállító biztosítja, hogy a fúvóka cseréjekor vagy a tömlőből való eltávolításakor a víz megálljon. A csatlakozók ½" és 5/8" tömlőre szerelhetők. A gyorscsatlakozási rendszernek köszönhetően 1 kattintással felszerelhető a fúvókára vagy csapos csatlakozásra.

Csatlakozók: a csapcsatlakozók könnyen csatlakoztathatók a tömlőcsatlakozókhoz. A menetes csatlakozás 3/4"-os belső menettel és 3/4"-1/2"-es szűkítőgyűrűvel rendelkezik. Így alkalmas 1/2" és 3/4" külső menetes csatlakozásokhoz és menetfúrókhoz egyaránt.< /p>

Tárolókonzol és rögzítőanyagok: a tömlőtekercs felakasztása a falra, például a garázsban, a fészerben vagy a kültéri veranda alatt. A fali tárolókonzol alkalmas a tömlőtekercs használat utáni tárolására, valamint a mellékelt tartozékok is könnyen felakaszthatók a tárolókonzolra.

Jó tudni

A tengelykapcsolók és a fúvóka felcserélhető minden más jól ismert márkával, amelyek gyorscsatlakozó rendszerrel vannak felszerelve.

Ahol és amikor csak akarja

A tömlőtekercs könnyen eltávolítható a fali konzolról, és az orsó kompakt kialakításának és hordozófogantyújának köszönhetően könnyen felemelhető és szállítható. Készen állsz a munkádra? Könnyen és gyorsan tekerje be a tömlőt az oldalán található praktikus forgatógombbal. A tömlőtekercs tárolásakor a tömlőt a tárolócsatlakozó segítségével rögzítse a kerethez, és a tömlőtekercset visszahelyezze a tároló fali tartóba.

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

A VONROC S_HR501XX kerti tömlőtekercs környezetbarát barna dobozban érkezik, színes nyomat nélkül.

Tartalmazza:

 • 1x HR501XX tömlődob
 • 1 x 15 méteres kerti tömlő
 • Prémium minőségű állítható fúvóka puha markolattal
 • 1x Multi permetező
 • 1x Állítható szórófúvókák
 • 2x Tömlőcsatlakozás ütközővel
 • 4x Tömlőcsatlakozók megállás nélkül
 • 2x Csapcsatlakozó ¾” belső menet
 • 2x Adaptergyűrű a ¾" külső menet és a ½" belső menet csapos csatlakozásához
 • 2x Tárolókeret
 • 8x Rozsdamentes acél csavarok
 • 8x Fali csatlakozók
 • 1x Fúrósablon

További információ
EAN Code8717479092000
SKUS_HR501XX
© VONROC 2024