A készlet minden öntözési munkához

Ez a VONROC szórópisztoly készlet ideális minden öntözési munkához a kertjében! A mellékelt szórópisztoly 8 különböző szórási mintázattal rendelkezik, és a szórófúvókán is található egy változtatható állítható fúvóka, amely lehetővé teszi a feladatához legmegfelelőbb sugár meghatározását. Mindkét szórópisztoly gumis puha markolata kényelmes kezelést biztosít, így a növények öntözése, faltisztítása, autómosás és még sok más kerti tömlővel végzett munka sokkal könnyebbé és kényelmesebbé válik. P.S. Vízi harcokhoz is kiválóan alkalmas!

Teljes kezdőkészlet

Mennyire kellemes? Szállítás után azonnal munkába állhat! A készlet nem csak egy szórópisztolyt és egy szórófejet tartalmaz, hanem 2 db tömlőcsatlakozót és egy csapcsatlakozót is kap, amely 2 különböző mérethez alkalmas.

Szórópisztoly, több permetezés: Több víz- és tisztítási feladathoz 8 állítható pozícióval, gondoljon például a lágy ködre vagy a kemény sugárpermetre. Ezen túlmenően ez a szórópisztoly zárható kioldóval rendelkezik, így erőfeszítés nélkül folyamatosan permetezhet. A szórópisztoly minden más jól ismert márkával felcserélhető.

Permetező fúvóka: A szórófej különféle munkákhoz használható, például a kert öntözésére és a szappanmaradványok leöblítésére az autóból. A permetező fúvóka elforgatásával a vízsugár széles permetű sugártól erőteljes sugárpermetig állítható. Ez a szórópisztoly zárható kioldóval rendelkezik, így könnyedén, folyamatosan permetezhet. A szórópisztoly minden más jól ismert márkával felcserélhető.

Tömlőcsatlakozók: A készlet 1 db vízzáró nélküli tömlőcsatlakozót és 1 db vízzáróval ellátott tömlőcsatlakozót tartalmaz. A vízleállító biztosítja, hogy például amikor kicseréli a fúvókát vagy eltávolítja a fúvókát a tömlőből, a víz abbahagyja a csöpögést. A tömlőcsatlakozók ½" és 5/8" tömlőre szerelhetők. A gyorscsatlakozó rendszernek köszönhetően 1 kattintással felszerelhető például a fúvókára vagy a csap csatlakozóra.

Menetfúró csatlakozó: A csap csatlakozó ¾"-os belső menettel és ¾"–½"-es adaptergyűrűvel rendelkezik. Ez alkalmassá teszi ½" és ¾"-os külső csatlakozókhoz és csapokhoz is. szál.

Jó tudni

A csatlakozók és a szórópisztolyok felcserélhetők minden más jól ismert márkával, amelyek gyorscsatlakozó rendszerrel vannak felszerelve.

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

Az SH501XX környezetbarát barna dobozban érkezik, színes nyomat nélkül.

Tartalmaz:

  • 1x Szórópisztoly/többszórás 8 különböző szórási mintával
  • 1x Szórófej
  • 1x Csap csatlakozó ¾" belső menet
  • 1x Tömlőcsatlakozó vízlezáróval
  • 1x Tömlőcsatlakozás vízleállás nélkül

További információ
EAN Code8717479087549
SKUSH501XX
SH501XX_MANUAL (661.01 kB)
© VONROC 2024