A sövény vagy cserje gyors és egyszerű metszéséhez

Ez a nagy teljesítményű VONROC 20V sövényvágó egy megbízható kerti szerszám, amely segít a sövények és cserjék metszésében/nyírásában. A gép vezeték nélküli, ami azt jelenti, hogy élvezheti a mozgás szabadságát. Többé már nem függ a hosszabbító kábelektől, hogy például kertje hátsó részében is metszsön. A könnyű, mindössze 2,15 kg-os súly (akkumulátor nélkül) a puha markolattal kombinálva kényelmes munkaélményt biztosít.

A sövényvágó pengéje 590 mm, vágási hossza 510 mm, pengenyílása 18 mm.

Hol alkalmas ez a sövényvágó?

Ezzel a 20 V-os akkumulátoros sövényvágóval metszheti a sövényt és a 14 mm-es ágig terjedő bokrokat. Befejezte a gép használatát? A mellékelt védőburkolatnak köszönhetően könnyen és biztonságosan tárolhatja a sövényvágót a garázsban.

A biztonság az első

Ez az akkumulátoros sövényvágó védett a véletlen indítás ellen, és csak két kézzel lehet bekapcsolni. A gép a korábban leírtak szerint vezeték nélküli, így a tápkábel elvágásának veszélye a múlté.

A sövényvágó karbantartása

  • Távolítsa el a befogott darabokat, majd tisztítsa meg a késeket. A sövényvágó tárolása előtt mindig permetezze be a pengéket ápoló spray-el.
  • Figyelem! Bármilyen karbantartás vagy tisztítás előtt kapcsolja ki a sövényvágót és vegye ki az akkumulátort. Viseljen kesztyűt a vágópengék tisztítása közben.

VONROC VPower 20V platform

Ezt az akkumulátoros sövényvágót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Ennek az az oka, hogy a sövényvágó a VONROC VPower 20V Platform része. Opcionálisan rendelhető a cserélhető 2.0Ah vagy 4.0Ah akkumulátor. Ha a vágószerszámot egy másik géppel szeretné kombinálni a VONROC VPower 20V Platformból, elég egy akkumulátor és egy gyorstöltő! Csak azt válassza, amire szüksége van, és azt versenyképes áron!

Az akkumulátoros sövényvágót komplett készletként szeretné?

Rendelje meg a VONROC S_HT501DC-t, ez a készlet egy 2,0 Ah-s akkumulátort és egy töltőt tartalmaz. Vagy megrendelheti a 2,0 Ah-s vagy a 4,0 Ah-s akkumulátort és a gyorstöltőt közvetlenül a géppel együtt.

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

A HT501DC akkumulátoros sövényvágó környezetbarát barna dobozban érkezik, színes nyomat nélkül. A csomagban VONROC Tagkártyát is talál.

Tartalmazza:

  • 1x HT501DC sövényvágó 20V
  • 1x Késvédő/tároló tok
  • 1x VONROC Tagkártya

További információ
EAN Code8717479085712
SKUHT501DC
Power input20V
No load speed14000/min
Cutting width14mm
Cutting length510mm
Includes1x Hedge Trimmer 20V - 1x Knife protection/storage case - 1x VONROC Member card
HT501DC_MANUAL (1.53 MB)
© VONROC 2024