Védje kerti kanapéját ezzel a VONROC huzattal, melynek mérete 240x180x75 cm

Ez a VONROC kerti bútor huzat egy prémium minőségű, többrétegű újrahasznosított polipropilén huzat, modern fekete színben. A burkolat védő réteggel rendelkezik. Az anyagot és a bevonatot kifejezetten ezekhez a burkolatokhoz fejlesztették ki, és több éves kutatás és folyamatos fejlesztési folyamatok eredménye. Értékes kerti asztala/székei/kerti bútorai tovább szépek maradnak ezzel a védőhuzattal és tovább tartanak! A huzat 240 cm hosszú, 180 cm széles és 75 cm magas, és “M” alakú kerti kanapékhoz alkalmas.

A kerti bútorok védőburkolatának legfontosabb előnyei:

 • Prémium minőségű huzat többrétegű újrahasznosított polipropilénből.
 • Védőréteggel ellátva.
 • Nagyon könnyen felszerelhető, minden sarkon bársonyos rögzítő szalaggal rögzíthető a burkolat a bútorhoz. Ügyeljen arra, hogy a burkolat szilárdan rögzítve legyen, nehogy a szél fújja!
 • 100% vízálló. Minden varrás és sarka védő szalaggal van bevonva, hogy biztosítsa a burkolat vízállóságát. Egyes bútorok esetében célszerű valamilyen tárgyat (például felborított vödröt) a burkolat alá helyezni, hogy ne gyűljön a tetején össze a víz. Ha mégis tócsák jelennek meg, távolítsa el őket.
 • Fagyálló, UV-álló és színálló. Használja a huzatot egész évben! Javasoljuk, hogy rendszeresen távolítsa el a fedelet a szellőzés érdekében.
 • Ökológiai választás: a huzat újrahasznosított anyagból készült. Maga a huzat is 100%-ban újrahasznosítható, és környezetbarát választás, egyszerűen csak azért, hogy bútora tovább tartson! Még a csomagolás is FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, és nem használnak fölöslegesen műanyagot.
 • A huzat ellenáll a virágoknak és a madárürüléknek, amelyek tartósan károsíthatják a többi huzatot.
 • Védőburkolatunk anyagait a TÜV Rheinland tesztelte az UV sugárzás, a vízáteresztő képesség, a hőmérsékleti hatás és a kopás szempontjából, így garantált a minőség.
 • A huzathoz tépőzáras pánt tartozik. Használat után a huzat összecsukható és becsomagolható (mint egy hálózsák vagy sátor), és bársony szalaggal átköthető, majd tárolható.

Fontos tippek ennek a kerti bútor huzatnak a használatához

Soha ne helyezze a huzatot nedves bútorra, először hagyja jól megszáradni, hogy elkerülje a nedvesség és/vagy penész által okozott károkat. A huzat felhelyezése előtt először vegye le a párnákat (az ülésekről). Annak ellenére, hogy a huzat vízálló, a párna nedves lehet. Párnákhoz használhatja speciális párnahuzatunkat, melynek segítségével tárolhatja a párnákat bent, raktárban, padláson, garázsban stb.

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

A szállítási csomag tartalma:

 • 1x Prémium védőburkolat kerti bútorokhoz 240x180x75cm
 • 1x tépőzáras pánt a fedél rögzítéséhez, tárolás esetén

További információ
EAN Code8717479093908
SKUGC506XX
© VONROC 2023