Védje kerti bútorát ezzel a VONROC huzattal, melynek mérete 185x150x95cm

Ez a VONROC kerti bútor huzat egy prémium minőségű, többrétegű újrahasznosított polipropilén huzat, modern fekete színben. A burkolat védő réteggel rendelkezik. Az anyagot és a bevonatot kifejezetten ezekhez a burkolatokhoz fejlesztették ki, és több éves kutatás és folyamatos fejlesztési folyamatok eredménye. Értékes kerti asztala/székei/kerti bútorai tovább szépek maradnak ezzel a védőhuzattal és tovább tartanak! A huzat 185 cm hosszú, 150 cm széles és 95 cm magas, és 4-6 székes kerti asztalhoz alkalmas.</A kerti bútorok védőburkolatának legfontosabb előnyei:>

A kerti bútorok védőburkolatának legfontosabb előnyei:

  • Prémium minőségű huzat többrétegű újrahasznosított polipropilénből.
  • Védőréteggel ellátva.
  • Nagyon könnyen felszerelhető, minden sarkon bársonyos rögzítő szalaggal rögzíthető a burkolat a bútorhoz. Ügyeljen arra, hogy a burkolat szilárdan rögzítve legyen, nehogy a szél fújja!
  • 100% vízálló. Minden varrás és sarka védő szalaggal van bevonva, hogy biztosítsa a burkolat vízállóságát. Egyes bútorok esetében célszerű valamilyen tárgyat (például felborított vödröt) a burkolat alá helyezni, hogy ne gyűljön a tetején össze a víz. Ha mégis tócsák jelennek meg, távolítsa el őket.
  • Fagyálló, UV-álló és színálló. Használja a huzatot egész évben! Javasoljuk, hogy rendszeresen távolítsa el a fedelet a szellőzés érdekében.
  • Ökológiai választás: a huzat újrahasznosított anyagból készült. Maga a huzat is 100%-ban újrahasznosítható, és környezetbarát választás, egyszerűen csak azért, hogy bútora tovább tartson! Még a csomagolás is FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, és nem használnak fölöslegesen műanyagot.
  • A huzat ellenáll a virágoknak és a madárürüléknek, amelyek tartósan károsíthatják a többi huzatot.
  • Védőburkolatunk anyagait a TÜV Rheinland tesztelte az UV sugárzás, a vízáteresztő képesség, a hőmérsékleti hatás és a kopás szempontjából, így garantált a minőség.
  • A huzathoz tépőzáras pánt tartozik. Használat után a huzat összecsukható és becsomagolható (mint egy hálózsák vagy sátor), és bársony szalaggal átköthető, majd tárolható.

Fontos tippek ennek a kerti bútor huzatnak a használatához

Soha ne helyezze a huzatot nedves bútorra, először hagyja jól megszáradni, hogy elkerülje a nedvesség és/vagy penész által okozott károkat. A huzat felhelyezése előtt először vegye le a párnákat (az ülésekről). Annak ellenére, hogy a huzat vízálló, a párna nedves lehet. Párnákhoz használhatja speciális párnahuzatunkat, melynek segítségével tárolhatja a párnákat bent, raktárban, padláson, garázsban stb

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

A VONROC GC502XX típusú Kerti bútor burkolatot, barna környezetbarát kartondobozban,színes nyomtatás nélkül szállítjuk.

A szállítási csomag tartalma:

1x Prémium védőburkolat kerti bútorokhoz 185x150x95 cm

1x tépőzáras pánt a fedél rögzítéséhez, tárolás esetén


További információ
EAN Code8717479093861
SKUGC502XX
© VONROC 2023