A MEGFELELŐ ÁR A KIHAGYÁS MŰVÉSZETE ÁLTAL

 

ÚJRAHASZNOSÍTOTT BARNA KARTON CSOMAGOLÁS

Termékeink csomagolásához 100%-ban fehérítetlen barna kartondobozokat használunk, mivel a VONROC 100%-ban online márka, a dobozok színes nyomtatása nélkül, ahogy az üzletekben is látható, ezt a kémiát kihagyjuk, így nem generál hozzáadott értéket. A kartondobozok ezután minden probléma nélkül újrahasznosíthatók.

 

MŰANYAG DOBOZOK NÉLKÜL

Tudatosan döntöttünk úgy, hogy nem a klasszikus és régimódi műanyag dobozokban szállítjuk termékeink. A műanyag dobozok ártalmatlanítása számos környezeti előnnyel jár, mint például:

1. A kutatások azt mutatják, hogy a műanyag dobozokat sok esetben nem használják, hanem kidobják, és akkor szükségtelenül hatnak a környezetre.

2. A műanyag dobozok nélkül termékeink szállítási csomagolása átlagosan 40%-kal kisebb, ami sokkal több terméket jelent konténerben vagy a futár autójában. Ez óriási üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátás csökkenését eredményezi.

A kapcsolódó szerszámok és tartozékok tárolása érdekében speciális VONROC táskákat fejlesztettünk ki. U.I. Ezeknek az újrafelhasználható táskáknak egy másik hasznos tulajdonsága, hogy például sportfelszerelések vagy laptopok tárolására is használhatja őket.

 

KERÜLJÜK EL A SZÜKSÉGLETES SZÁLLÍTÁST

Célunk, hogy az egyenként csomagolt termék szállítását minimálisra korlátozzuk, mert minden egyes szállítóeszköz üzemanyagot használ és CO2-kibocsátással jár.

A. Szállítás: Gyártóként termékeinket közvetlenül a fogyasztóhoz szállítjuk. Ez a legrövidebb út a termelőtől a fogyasztóig.

B. Visszaküldés: termékeinkről világos leírásokat adunk, megemlítjük a műszaki jellemzőket és képeket is kínálunk, hogy vásárlás előtt minden információ birtokában legyen, és a visszaküldések számát a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk.

C. Garancia: a legtöbb garanciális esetben azonnal kiszállítjuk az új terméket, és a CO2 kibocsátás környezeti hatásainak tudatában nem kérjük a hibás termék visszaküldését.

 

© VONROC 2024