Csiszolnia kell a sarkokat és a nehezen elérhető helyeket? Fordítsa a kezét ezzel a deltacsiszolóval!

Ez a többfunkciós csiszoló szinte bármilyen csiszolási munkához használható a házban és a ház körül! A hegyes csiszolólapnak köszönhetően bárhol csiszolhat, még a nehezen elérhető helyeken is. Fa, műanyag és fém csiszolása nehezen elérhető és kisebb felületeken gyerekjáték ezzel a kézi tenyércsiszolóval. Tökéletes eszköz, ha kereteket, lépcsőket vagy szegélyléceket szeretne csiszolni. El kell távolítani a régi festékrétegeket? Ez az eszköz rengeteg szórakozást nyújt. Ennek a csiszológépnek meglepően sok „ereje” van; nagy sebességének és percenkénti csiszolási mozdulatszámának köszönhetően gyorsan és simán távolít el rengeteg anyagot.

Kényelmes, gazdaságos és pormentes csiszolás

A deltacsiszoló könnyen kezelhető, kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően pedig egyetlen kézzel is könnyen használható. A be/ki kapcsoló úgy van elhelyezve, hogy könnyen kezelhető, de véletlenül se kapcsoljon ki/be. Ezenkívül nem kell folyamatosan nyomva tartani, így kényelmesen, hosszú ideig dolgozhat. A csiszolópapír elülső, háromszög alakú része forgatható, így a csiszolópapírt hosszú ideig használhatja. Hiszen az elülső hegy gyakran gyorsan kopik. A tépőzáras rögzítésnek köszönhetően a csiszolópapír simán cserélhető. A VONROC PS501AC vákuumcsatlakozóval és porgyűjtő dobozzal rendelkezik. Mindig válassza ki a megfelelő csiszolópapírt a munkájához. Kezdje durva csiszolópapírral, és folytassa a finomabb csiszolópapír felé. Az azonnali kezdéshez 6 darab csiszolópapírt mellékelünk.

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

A PS501AC Tenyércsiszoló környezetbarát kartondobozba van csomagolva, színes nyomat nélkül. A csomagban talál még egy hasznos, újrafelhasználható szerszámtáskát a szerszám tárolására, valamint egy VONROC tagkártyát.

Tartalmazza:

  • 1 PS501AC
  • 1x Porgyűjtő doboz
  • 6x Csiszolópapír 150x150x100 mm: 2x80-as, 2x120-as és 2x240-es szemcseméretű.
  • VONROC Szerszámtáska
  • VONROC Tagkártya

További információ
EAN Code8717479078240
SKUPS501AC
Power input130W
No load speed14000/min
Mains voltage230V
Diameter sanding disc150 x 150 x 100 mm
Includes1x Palm Sander, 1x Dust collection box, 6x sanding papers (150x150x100mm), 1x VONROC tool bag, 1x Membercard
PS501AC_MANUAL (5.30 MB)
© VONROC 2024