Tapéta gőzölő 2000W - 4,5L 3,5m tömlővel

Megtakarítás:
Regular Price 25 000,00 Ft Special Price 20 550,00 Ft ÁFÁ-val együtt
Hoppá! Ez a termék átmenetileg nincs raktáron.
Iratkozzon fel itt, és értesítjük, ha visszatér.

Könnyen megszabadulhat a régi tapétától!

Költözteti vagy felújítja jelenlegi otthonát, és nagy mennyiségű tapétát kell eltávolítania? Legyen a VONROC tapétagőzölő az Ön megoldása ehhez a projekthez. A vételár majdnem megegyezik a tapétaeltávolító bérlésének árával. A legfontosabb és legnagyobb különbség az, hogy a tapétagőzölő immár a tied, így nem kell újra felvenned és elvinned. Csak egyszer fizeti ki a vételárat, és annyi tapétát távolíthat el, amennyit csak akar.

Hogyan működik a tapétagőzölő?

A név már mindent elárul, egy tapétagőzölő gőzzel működik. Ahhoz, hogy a gép ezt a gőzt előállítsa, egyszerűen csak vizet kell hozzáadni, nem kell környezetkárosító vegyszereket használni. Egyik kezében a gőzölőt, a másikban a tapétakaparót tartva 15-20 másodpercig párol egy foltot, majd a kaparóval eltávolíthatja a meglazult tapétát. Addig is a gőzlappal lazíthatod a következő részt.

A tapétagőzölő legfontosabb elemei:

  • Víztartály: a tapétapároló fűtőelemmel ellátott víztartállyal van felszerelve. Feltöltöd a tartályt (csap)vízzel, a fűtőelem felforralja a vizet, így gőzt kapsz. A VONROC gőzölő 4,5 literes tartályával rendelkezik, és teli tartállyal körülbelül 75 percig dolgozhat.
  • Csatlakozás és gőztömlő: A VONROC tapétaeltávolító árammal működik, és 2 m hosszú tápkábellel rendelkezik. A gőztömlő 3,5 m hosszú, és az összekötő elem a víztartály és a gőzlap között. A 3,5 m hosszú gőzkábelnek köszönhetően nagy mozgásszabadságot biztosít a munka során. Ennek megvan az az előnye is, hogy a gép a földön maradhat, miközben Ön egy létrán dolgozik. Megkíméli az emelést és a létrán való ütközést, ami igazán kellemes és biztonságosabb!
  • Gőzlap: a gőzlap fogantyúval van ellátva, így könnyedén mozgathatja a gőzlapot a munkafelület mentén.

Tippek:

  • Csak a falait feszegetik? Akkor azt tanácsoljuk, hogy a padlót és minden egyéb bútort fedjen le azon a területen, ahol dolgozik. Ha tapétagőzölővel dolgozik, a helyiség átnedvesedik, és a cseppek vagy a gőz a padlóra vagy a bútorokra kerülhet. Nem kellemes, ha ezzel megsérül a padló vagy a bútor.
  • A legjobb, ha nem gőzölünk egyszerre túl nagy felületeket, hanem annyi gőzt alkalmazunk, hogy a papír egy darabban kilazuljon. Ha túl nagy felületet gőzöl, a nedvesség elpárolog, mielőtt a tapétát meglazíthatná.
  • Fontos, hogy legyen a közelben megfelelő tapétakaparó vagy kés a meglazult tapéta eltávolításához.
  • Ne hagyja túl sokáig a meglazult tapétát a falon. A ragasztó megkeményedhet, és a tapéta ismét a falhoz tapadhat. Tartson kéznél egy szemeteszsákot, hogy azonnal eltávolíthassa a maradékot.

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

A WS501AC környezetbarát barna dobozban érkezik, színes nyomat nélkül. A csomagban talál még egy praktikus szerszámtáskát a szerszámok tárolására és egy VONROC tagkártyát.

Tartalmazza:

  • 1x VONROC Tapétagőzölő - WS501AC
  • 1x VONROC Szerszámtáska

Legyen zöld a VONROC-kal
Szeretjük bolygónkat, és törődünk a környezettel. Ezért hozzájárulunk a jobb környezet megteremtéséhez. Hogyan csináljuk ezt? A régimódi műanyag csomagolás helyett 100%-ban fehérítetlen kartondobozokat használunk. Emellett célunk a mozgás és a szállítás minimálisra korlátozása, mert minden mozgás üzemanyagba kerül és CO2-kibocsátással jár. A VONROC a jótékonysági szervezeteket is támogatja a 'ROC YOUR PLANET ALAPÍTVÁNY'nak. minden vásárlásnál.


További információ
EAN Code8717479085736
SKUWS501AC
Power input2000W
Mains voltage230-240V
Frequency50Hz
Tank volume4,5L
Working time75min
Hose3.5m
Power Cord length2m
Includes1x Wallpaper steamer - 1x VONROC Toolbag - 1x VONROC Member Card
WS501AC_MANUAL (7.57 MB)
© VONROC 2023