Eleged van az összes vezetékből? Soha többé ne veszítse el a vezetéket az akkumulátoros VONROC sarokcsiszolóval!

Ennek a 20 V-os sarokcsiszolónak a tárcsa átmérője 115 mm. A kis tárcsaátmérőnek köszönhetően a gép könnyű és könnyen kezelhető. Használja a csiszológépet fém sorjázására, rozsda eltávolítására vagy fali csempe vágására. Ez a daráló kiválóan alkalmas csövek vágására is!

VONROC VPower 20V Platform – Milyen típusú akkumulátorra van szüksége sarokcsiszolójához?

A VONROC sarokcsiszolóját akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Ennek az az oka, hogy a sarokcsiszoló a VONROC VPower 20V Platform része. Opcionálisan megrendelheti a cserélhető 2,0 Ah-t vagy 4,0 Ah akkumulátor. Ha a sarokcsiszolót egy másik géppel szeretné kombinálni a VONROC VPower 20V Platformból, elég egy akkumulátor és egy gyorstöltő! Csak azt válassza, amire szüksége van, és azt versenyképes áron! Dolgozzon biztonságosan és hatékonyan a megfelelő csiszolási tartozékokkal

Mindig a biztonság az első

A biztonságot figyelembe vettük, mivel ez a daráló védőburkolattal rendelkezik, amely szerszám használata nélkül állítható. A szikrák nem érnek hozzád. Ezenkívül az orsózár megkönnyíti a csiszolókorongok cseréjét. Az állítható oldalfogantyú 3 pozícióban rögzíthető (bal/jobb/felül), és a puha markolatnak köszönhetően mindig optimálisan irányíthatja a darálót. Az újraindítás elleni védelemnek és a biztonsági kapcsolónak köszönhetően megelőzheti a nem kívánt kapcsolásokat. A 115 mm átmérőjű csiszolókorongok szinte mindig illeszkednek ehhez a géphez. Válasszon gyémánt tárcsakészletet, ha köveket vagy csempét szeretne vágni. Különféle anyagok csiszolásához és hegesztési varratok sorjázásához használja a tárcsakészletet. A vágókorongkészlet ideális fémcsövek vágásához.

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

Az AG501DC akkumulátoros sarokcsiszoló környezetbarát barna dobozban kerül forgalomba, színes nyomtatás nélkül. A csomag egy kényelmes, újrafelhasználható szerszámtáskát is tartalmaz a szerszámok tárolására és egy VONROC tagkártyát.

Tartalmazza:

  • 1x AG501DC Sarokcsiszoló (MEGJEGYZÉS: A VPower akkumulátort és a töltőt nem tartalmazza)
  • 1x Oldalfogantyú
  • 1x Villáskulcs
  • VONROC Szerszámtáska
  • VONROC Tagkártya

További információ
EAN Code8717479072156
SKUAG501DC
Power input20V
Mains voltage20V
No load speed8000/min
SpindleM14
Disc diameter115mm
Includes1x Angle Grinder, 1x Side handle, 1x Spanner, VONROC Tool Bag, VONROC Member Card
© VONROC 2024