Ragasztópisztoly 70W - 11,2mm | Csöpögésgátló funkció - Tart. 56 ragasztórúd

Megtakarítás:
Regular Price 15 111,00 Ft Special Price 14 300,00 Ft ÁFÁ-val együtt
Még 10+ raktáron

Többfunkciós ragasztópisztoly Crea Bea és Handy Harri számára

Ez a ragasztópisztoly hihetetlenül praktikus az összes kreatív hobbimunkához, például scrapbookozáshoz, dekorációk készítéséhez, valamint könnyű és egyszerű barkácsolási munkákhoz a házban és a ház körül, például kerámia, fa, műanyag, üveg, szőnyegek, bőr, fém ragasztásához. és még elektronika is. Valójában a VONROC pisztollyal szinte bármit fel lehet ragasztani!

Egyszerű ragasztóadagolás manipulálás nélkül

Soha többé ne alkalmazzon túl sok vagy túl kevés ragasztót! Ez a ragasztópisztoly csepegésgátló funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a gomb elengedésekor a ragasztó azonnal leáll. Ezzel a ragasztópisztollyal tökéletesen eloszlatja a ragasztót a ragasztandó felületen.

A VONROC ragasztópisztolyának nagy, 70 W teljesítménye van, ezért 3-5 percen belül felmelegszik. Az adagolás mechanikusan állítható, így nagyon pontosan és specifikusan dolgozhat. A ravasz nem igényel sok energiát, így a pisztoly használata rendkívül egyszerű. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a ragasztópisztoly jól és kényelmesen illeszkedjen a kézbe. Ezenkívül a pisztoly nagy kapacitású, 8-12 gramm/perc ragasztókibocsátással rendelkezik, ami lehetővé teszi a gyors munkavégzést.

Biztonságos kialakítás

A ház okos kialakítása megakadályozza, hogy a ház forró részei hozzáérjenek az asztalhoz. Ezenkívül ez a ragasztópisztoly egy praktikus rögzítőkonzollal és egy stabil talppal van felszerelve, így a ragasztópisztolyt biztonságosan rögzítheti. A szigetelt fúvóka is hozzájárul az Ön biztonságához.

Ezt a ragasztópisztolyt a következő feladatokhoz használhatja:

  • Fából készült bútorok ragasztása
  • A meglazult szőnyegprofilok ragasztása
  • Kis tükrök könnyen rögzíthetők a fürdőszobában
  • Díszedények és törött porcelán alkatrészek javítása
  • Az ajtók gumitömítései gyorsan és egyszerűen felszerelhetők a ragasztópisztollyal

Teljes készlet

Amint megkapja ragasztópisztolyát, azonnal kezdjen dolgozni. Ez a komplett készlet nem kevesebb, mint 56 ragasztópálcát tartalmaz, így ezzel a készlettel sokáig elboldogulhat! A vártnál gyorsabban használja a ragasztórudakat? Nem probléma, a ragasztórudakat könnyű megrendelni. Rendelje meg a 12 ragasztórudat vagy a 60 ragasztórudat tartalmazó készletet.

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

Az S_GG501AC-t környezetbarát barna dobozban szállítjuk színes nyomtatás nélkül. A csomag tartalmaz egy praktikus szerszámtáskát a szerszámok tárolására és egy VONROC tagkártyát.

  • 1x Ragasztópisztoly – GG501AC 70W ⌀11,2mm
  • 8x Ragasztórudak ⌀11,2 mm x 100 mm
  • 48x Ragasztórudak ⌀11,2 mm x 150 mm
  • 1x VONROC Szerszámtáska
  • 1x VONROC Tagkártya

További információ
EAN Code8717479088317
SKUS_GG501AC
Includes56 glue sticks
Diameter glue sticks11.2mm
Glue gun70W
© VONROC 2023