Radiális gérvágó fűrész 2000 W – Ø216 mm 40 fogas fűrészlap - lézerrel és LED fénnyel

Kiváló radiális gérvágó fűrész, amely tartalmazza az összes fontos specifikációt és jellemzőt, amit a fűrészben keres. Ez a VONROC fűrész nagy erővel rendelkezik, jó alappal és precizitással kombinálva. Kivételes lelet ennyiért! A fűrészgép lézeres berendezéssel rendelkezik, amely szabályozott és egyenes fűrészelést tesz lehetővé. Ez lehetővé teszi, hogy munkáját a lehető legnagyobb pontossággal végezze el. A beépített LED-fénynek köszönhetően még a tökéletesnél kevésbé megfelelő fényviszonyok között is tökéletes rálátása lesz a munkadarabokra.

Mostantól minden fűrészelési művelete gyors és hatékony ütemben megy végbe

Az MS501AC radiális gérvágó fűrész állítható rögzítési jellemzőkkel rendelkezik. Ennek egyik óriási előnye, hogy gondosan és biztonságosan fűrészelheti az azonos hosszúságú hosszú paneleket. A nagy fűrészkapacitásnak köszönhetően akár 65 x 340 mm méretű fadarabokat is fűrészelhet. Ezt a kapacitást az extra hosszú húzó funkció segítségével érik el. A kétrétegű irányított karok használatával könnyen és pontosan fűrészelhet széles deszkákat.

Mobil erőmű

Ez a fűrészgép a maga 2000 W-os teljesítményével és minimum 4700 percenkénti fordulatszámával igazi erőmű. Nem kell tovább erőlködnie. Ennek a gépnek a 12 kg-os súlya sem túl sok. Könnyű súlyával kombinálva ez a fűrészgép könnyen szállítható, mert fogantyúval és speciális szállítási móddal rendelkezik.

Könnyű és egyszerű telepítés

Minden deszka sarok, amelyet le kell fűrészelni, minden további szerszám és támasz nélkül elhelyezhető. Használhatja a rendelkezésre álló gérbevágási szögeket is a fűrészpadon. A 0°, 15°, 22,5°, 30° és 45° szögű kötések gyorsan és pontosan a helyükön tarthatók. A fűrészlapok könnyen cserélhetők a rendelkezésre álló tengelyreteszekkel.

Mit kell fűrészelni?

A VONROC MS501AC radiális gérvágó fűrész keményfa, puha fa, forgácslap és farostlemez fa keresztfűrészelésére és gérvágásra használható. Például szabott méretű laminált vagy parketta fűrészeléséhez. Ez a keresztfűrész vastag deszkákhoz is kiválóan használható. Például egy épület vagy egy kerti fészer felállításához. A hosszjelző funkció segítségével könnyedén, előzetes rajz nélkül fűrészelhet azonos méretű deszkákat, a mélységjelző funkció pedig az azonos mélységszintű fűrészelést segíti. Jól használható famegmunkálási hézagokhoz való hornyok készítésekor. A 216 mm-es 40 fogú fűrésszel azonnal elkezdheti az összes szükséges műveletet. Ez a fűrész az optimális megoldás gyors és finom fűrészeléshez.

Precíz és robusztus egyben

Időről időre, deszkát deszkát és deszkát deszkára, az eredmények ugyanolyan kiválóak lesznek. Bízni akar a saját eszközeiben. Ez a fűrészgép megérdemli a bizalmát. Alumíniumból készült robusztus felépítése garancia a tartósságra és a pontosságra.

A biztonság az elsődleges szempont

Az elektromos biztonsági kapcsoló funkciója optimális biztonságot garantál. A Be/Ki gomb elengedésével a fűrész azonnal leáll. Ez a funkció a védőburkolaton kívül extra eszközként szolgál az Ön biztonságának biztosítására. A munkadarab-bilincsek mindkét oldalon rögzíthetők, így a munkadarab mindig szorosan rögzítve van. A szállítmány része a porzsák, de a fűrészt (ipari) porelszívó berendezéshez is csatlakoztathatja. Ez jobb felügyeletet biztosít a fűrészsorokon, kevesebb port és biztonságosabb munkakörnyezetet biztosít.

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

Az MS501AC radiális gérvágó fűrészt környezetbarát barna kartonpapírban szállítjuk, színes nyomat nélkül. A csomag egy VONROC tagkártyát is tartalmaz.

Tartalmazza:

  • 1x Radiális gérvágó fűrész MS501AC
  • 1x Fűrészlap TCT/HW 40T (Ø 216 x 30 x 2,8/1,6 mm) (szerelve)
  • 1x Porzsák.
  • 1x Imbuszkulcs (fűrészlap cseréjéhez)
  • 2x Asztalbővítő (szerelve)
  • 1x Munkabilincs
  • VONROC Tagságikártya

További információ
EAN Code 8717479072088
SKUMS501AC
Power input2000W
Max. saw depth340
Saw blade dimensions216mm
Angle for bevel cutting45°
Angle for mitre cutting45°
No load speed4700/min
Max. saw capacity at 45°38
© VONROC 2024