Egy fűrész minden fontos tulajdonsággal

Ez a VONROC gérvágó fűrész minden fontos specifikációval és funkcióval fel van szerelve, amit egy fűrészben keres. Hatalmas erővel párosul szilárdsággal és precizitással. A fűrész lézeres vezérléssel van felszerelve az ellenőrzött és egyenes fűrészelési vonalak érdekében, így a legnagyobb pontossággal végezheti el munkáját! Mindezek a funkciók a lehető legjobb áron!

Hatalmas fűrészelési kapacitás

Ez a VONROC radiális gérvágó fűrész állítható rögzítési funkciókkal van felszerelve. Ennek legnagyobb előnye, hogy gondosan és biztonságosan vághatja méretre a hosszú munkadarabokat. A nagy fűrészkapacitásnak köszönhetően akár 70 x 310 mm-es fadarabokat is fűrészelhet. Ezt a kapacitást egy extra hosszú húzó funkció segítségével érik el. A kétrétegű irányított karok használatával könnyen és pontosan fűrészelhet széles deszkákat.

Mozgatható erőmű

1900 W-os teljesítményével és percenkénti maximum 5000 fordulatszámával ez a gép igazi erőmű! A 12,5 kg-os súly nem is olyan rossz, és a gép könnyen szállítható a fogantyúnak és a speciális szállítási módnak köszönhetően.

Előre beállított gérszögek és fokozatmentesen állítható szögek

Az összes fűrészelni kívánt sarok fokozatmentesen állítható további szerszámok nélkül. De használhatja az előre beállított gérvágó sarkokat is a keresztfűrészen. A 0°, 15°, 22,5°, 30° és 45° szögek gyorsan és pontosan beállíthatók. A fűrészlapok is könnyen cserélhetők az orsózárnak köszönhetően.

Mit fogsz fűrészelni? Laminált, parketta vagy vastag gerendák?

Ez a VONROC gérvágó fűrész rövidre és gérvágásra használható keményfában, puhafában, forgácslapban és farostlemezben. Például: laminált és parketta méretre vágásához. Ez a gérvágó fűrész nagyon alkalmas vastag gerendák vágására is. Például: amikor csontvázat épít egy épülethez vagy fészerhez. A meglévő hosszütközőnek köszönhetően könnyedén vághat egyforma hosszúságú deszkát anélkül, hogy le kellene írnia őket, a mélységállítás pedig biztosítja, hogy a munkadarabok azonos mélységben legyenek láthatóak. Ez akkor hasznos, ha például bevágást szeretne készíteni egy fa illesztéshez. A mellékelt 254 mm-es 60 fogú fűrészlapnak köszönhetően azonnal elkezdheti. Ez a fűrészlap ideális fűrészlap gyors és finom fűrészeléshez egyaránt.

Bízzon a szerszámok pontosságában

Időről időre, deszka deszka után és gerenda gerenda után, újra és újra ugyanaz a kiváló precizitás. Szeretnél az eszközeidre támaszkodni. Ez lehetséges ezzel a gérfűrésszel. Az alumínium robusztus felépítése garantálja a tartósságot és a pontosságot.

A VONROC nagyra értékeli az Ön biztonságát

A gérvágó fűrész védőburkolattal rendelkezik, ez egy extra eszköz, amely garantálja az Ön biztonságát. A munkadarab-bilincs a bal és a jobb oldalon elhelyezhető a megtámasztás érdekében. Ez azt jelenti, hogy a munkadarab mindig megfelelően és biztonságosan rögzítve van. A porzsákot alapfelszereltségként szállítjuk, de lehetőség van a fűrész (építőipari) porszívóhoz való csatlakoztatására is. Ez jobb rálátást biztosít a fűrészsorokra, kevesebb port és biztonságosabb munkahelyet biztosít.

Mi van a csomagban?

Az MS506AC-t barna kartondobozban, színes nyomat nélkül szállítjuk. A csomagban VONROC Tagkártyát is találsz.

Tartalom:

  • 1x MS506AC gérvágó fűrész
  • 1x Fűrészlap TCT/HW 254 x 30 x 2,8/1,6 mm 60T (a gépre szerelve)
  • 1x Porgyűjtő zsák
  • 1x Imbuszkulcs (a fűrészlap cseréjéhez)
  • 2x Asztalkiterjesztés (a gépre szerelve)
  • 1x Munkabilincs
  • VONROC Tagkártya

További információ
EAN Code8717479092536
SKUMS506AC
Power input1900W
Mains voltage230-240V
Frequency50Hz
No load speed5000/min
© VONROC 2024