Polírozás, fúrás, gravírozás, köszörülés, vágás vagy csiszolás

A CT502DC-vel egy könnyű, de szilárd kombinált szerszám áll az Ön rendelkezésére. A szerszám mindössze 0,26 kg súlyú, kompakt kialakításának és beépített akkumulátorának köszönhetően bárhová magával viheti. Ez a kombinált eszköz lehetővé teszi mindenféle részletgazdag munka elvégzését. Ezt a kombinált szerszámot például famegmunkáláshoz, gravírozáshoz vagy ékszerkészítéshez használhatja. A kombinált szerszámmal irányítószámot gravírozhat a kerékpárjára vagy eltávolíthatja a rozsdát.

A CT502DC nem rendelkezik olyan kábelekkel, amelyek károsíthatnák vagy megzavarhatnák a munkadarabot. A multifunkciós forgószerszám 5 különböző sebességbeállítással rendelkezik, és a hasznos LED-es elemjelzőnek köszönhetően gondosan nyomon követheti munkapozícióját. Ezenkívül ez az eszköz beépített LED-es munkalámpával rendelkezik, így még akkor is pontosan láthatja, mit csinál, még akkor is, ha a munkahely rosszul van megvilágítva. A kombinált szerszám LED-kijelzővel rendelkezik, amely jelzi az akkumulátor élettartamát; mindössze 2-3 óra alatt az akkumulátor teljesen feltöltődik.

Kezdje azonnal a 24 részes tartozékkészlettel

A VONROC multifunkciós forgószerszám egy 24 részes tartozékkészletet tartalmaz, így azonnal elkezdheti. Ezek olyan tartozékok, amelyekkel csiszolhat, fúrhat, vághat, polírozhat és gravírozhat. A 3,2 mm-es univerzális tartozéktartónak köszönhetően forgó kombiszerszámát sokféle tartozékkal használhatja. Ezeknek 3,2 mm-es tengellyel kell rendelkezniük.

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

A CT502DC multifunkciós forgószerszám egy környezetbarát kartondobozba van csomagolva, színes nyomat nélkül. A csomagban talál még egy hasznos, szerszámtáskát a szerszám tárolására, valamint egy VONROC tagkártyát.

Tartalmazza:

  • 1x CT502DC multifunkciós forgószerszám - 8V
  • 1x Szerszámtartó (3,2 mm) a gépre szerelve
  • 1x Töltő
  • 24 részes tartozékkészlet
  • VONROC Szerszámtáska

További információ
EAN Code8717479076192
SKUCT502DC
Power input8V
No load speed5000-25000/min
© VONROC 2024