Erőteljes kettős működésű polírozó minden polírozási munkához!

El kell távolítania a karcolásokat, oxidációkat vagy a festéket autóján, hajóján vagy utánfutóján? A VONROC erőteljes polírozójával autója, csónakja vagy utánfutója pillanatok alatt vadonatúj lesz! Ez a teljes készlet egy polírozót és 7 polírozó párnát tartalmaz.

VONROC Dual Action Polisher – Biztonságos polírozás a nagyfokú erózió miatt

A polírozó lökethossza 21 mm, a betét átmérője pedig 150 mm. Ez lehetővé teszi a gyors és biztonságos polírozást, mert a festék nem melegszik fel gyorsan. Ez alkalmassá teszi bárki számára, aki autóját vagy hajóját szeretné tisztítani. Kezdőnek és profinak egyaránt!

A polírozó változtatható fordulatszám-szabályozással, lágyindító elektronikával és állandó sebességet biztosító elektronikával van felszerelve. Így még nehéz munkavégzés közben is állandó marad a fordulatszám, egyenletes minőséget kapunk, fényes különbségek nélkül. A sebességet saját maga állíthatja be, így mindig a megfelelő sebességgel rendelkezik.

A pozíciónként állítható sebességek a következők:

1. 1400 /perc
2. 2000 /perc
3. 2600 /perc
4. 3200 /perc
5. 4000 /perc
6. 4800 /perc

Ez a polírozó puha markolatú fogantyúval és 4 méteres gumikábellel van felszerelve, ami azt az előnyt nyújtja, hogy szabad mozgást biztosít, és kevésbé valószínű, hogy megkarcolja autóját vagy hajóját, miközben dolgozik rajta.

Milyen munkákhoz használhatom ezt a polírozógépet?

 • Autója vagy hajója tisztítása és fényezése
 • Távolítsa el a karcolásokat, polírozza le az oxidációkat és vigyen fel viaszot
 • A lakk fényes és karcmentessé teszi

Melyik a legjobb polírozótárcsa az Ön munkájához?

A VONROC polírozókészlet 3 polírozópárnából áll – egy közepes, egy finom és egy szuper finom szemcséjű. A használt polírozó anyagtól függően ezzel a három polírozókoronggal mindig kéznél van a megfelelő tárcsa.

A szükséges polírozópárna meghatározásához javasoljuk, hogy tesztelje egy teszthelyen. Így ellenőrizheti, hogy milyen durvának (vagy finomnak) kell lennie a párnának a kívánt eredmény eléréséhez. Kezdje egy finom polírozó párnával, fehér, finom polírozóanyaggal. Ha kielégítő eredményt lát, elkezdheti a teljes panel polírozását. Minden polírozandó panelt tesztelni kell, mert minden lakkozott felület más. Ha könnyű polírozószert használ polírozópárnával, később mindig használhat nehezebb anyagot. Javasoljuk, hogy ezt másképp ne tegye.

Ha a polírozási eljárás befejeződött, és minden karc eltűnt, ideje kiválasztani a megfelelő polírozási kombinációt. Ehhez használhat viaszt. A VONROC polírozó készlet a leggyakrabban használt polírozó párnákból áll a leggyakoribb lakkokhoz és karcokhoz. A padok általában a következőkre használhatók:

 • Narancssárga: közepes párna polírozáshoz
 • Fekete: finom párna polírozáshoz/kidolgozáshoz
 • Fehér: rendkívül finom párna a befejezéshez

(FIGYELEM! Először tesztelje ezt saját maga egy "teszthelyen")

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

Az S2_PM501AC kettős hatású polírozó egy környezetbarát barna kartondobozba van csomagolva, színes nyomtatás nélkül. A csomag tartalmaz egy hasznos szerszámtáskát is a szerszámok tárolására és egy VONROC tagkártyát.

Tartalmazza:

 • 1x PM501AC kettős működésű polírozó
 • 1x Háttámla: 150 mm M8, 12 mm-es gumi, tépőzárral
 • 2x Polírozótárcsa 150 mm, narancssárga közepes
 • 1x 150 mm-es polírozótárcsa, finom fekete
 • 1x 150 mm-es polírozótárcsa, fehér szuperfinom
 • 1x Imbuszkulcs a hátlap cseréjéhez
 • VONROC Szerszámtáska
 • VONROC Tagkártya

További információ
EAN Code8717479083572
SKUS_PM501AC
Power input1050W
Mains voltage220-240V
Frequency50 Hz
No load speed1400-4800/min
Disc diameter150mm
Includes1x Dual Action Polisher PM501AC - 4x polshing pads - 1x Allen key for changing the backing pad - VONROC Tool bag - VONROC Member Card
© VONROC 2023