Egyedi fűrész egyedi áron

A VONROC MS503AC egy kiváló gérvágó fűrész, amely minden fontos jellemzővel és tulajdonsággal rendelkezik, amelyet egy fűrészgépben keres. Ez a gép nagy teljesítményű, hangos alappal és precizitással párosul. Tényleg kivételes ezen az áron! Ebben az árkategóriában egyedülálló, hogy a gérfűrész lézeres berendezéssel rendelkezik, amely szabályozott és egyenes fűrészelést tesz lehetővé. Ráadásul a lézer nem ügyetlen akkumulátorokon működik, hanem egyszerűen elektromos árammal.

Milyen fűrészelési munkát tervez?

Ez a VONROC gérvágó fűrész rövidre és gérvágásra használható keményfában, puhafában, forgácslapban és farostlemezben. Például: laminált és parketta méretre vágásához. Ez a gérfűrész nagyon alkalmas vastag gerendák vágására és bútorok készítésére is. Például: amikor csontvázat épít egy épülethez vagy fészerhez. A mélységjelzőnek köszönhetően könnyedén fűrészelheti a munkadarabokat azonos mélységszinten. Nagyon praktikus a famegmunkálási hézagokhoz való hornyok készítésekor. Azonnal kezdje meg a szükséges műveleteket a mellékelt 216 mm-es 40 fogú fűrészlapnak köszönhetően. Ez a fűrészlap az optimális gyors és finom fűrészeléshez egyaránt.

Könnyen és gyorsan állítható gérvágó fűrész

A nagy fűrészkapacitásnak köszönhetően akár 65 x 115 mm-es fadarabokat is fűrészelhet. Lehetőség van -45° és +45° közötti gérszögek és -0° és +45° közötti ferdeszögek vágására. Az összes fűrészelni kívánt sarok fokozatmentesen állítható további szerszámok nélkül. A gérfűrészen is használhatja az előre beállított gérvágó sarkokat. A 0°, 15°, 22,5°, 30° és 45° szögek gyorsan és pontosan beállíthatók. A fűrészlapok is könnyen cserélhetők az orsózárnak köszönhetően.

Erőteljes és robusztus

Ez a fűrészgép 1700 W-os teljesítményével és 4900 percenkénti fordulatszámával igazi erőmű! Neked magadnak nem kell olyan erőműnek lenni, mint például Arnold Schwarzenegger. A gép súlya 6,9 kg, ezért könnyebb és kompaktabb, mint nagy testvérei, a VONROC MS501AC és MS502AC gérvágó fűrészek húzó funkcióval. Továbbá ez a fűrészgép könnyen szállítható, mert fogantyúval és speciális fogantyús szállítási móddal rendelkezik. Könnyebben viheti a fűrészt a munkahelyére, és kevesebb tárolóhelyet foglal el a fészerben. Mostantól sokkal egyszerűbb laminált padlót elhelyezni például a tetőtérben.

Precíz, tartós és pontos

Időről időre, deszkát deszkára és gerendát gerendára, újra és újra ugyanaz a kiváló pontosság. Szeretnél az eszközeidre támaszkodni. Ez lehetséges ezzel a gérfűrésszel. Az alumínium robusztus felépítése garantálja a tartósságot és a pontosságot.

A biztonság az első

Az elektromos motorfék extra biztonságot nyújt. A be-/kikapcsoló gomb elengedésekor a fűrészlap gyorsan leáll. A védőburkolaton kívül ez egy extra funkció, amely garantálja az Ön biztonságát. A munkadarab-bilincs a bal és a jobb oldalon elhelyezhető a megtámasztás érdekében. Ez azt jelenti, hogy a munkadarab mindig megfelelően és biztonságosan rögzítve van. A porzsákot alapfelszereltségként szállítjuk, de lehetőség van a fűrész (építőipari) porszívóhoz való csatlakoztatására is. Ez jobb rálátást biztosít a fűrészsorokra, kevesebb port és biztonságosabb munkahelyet biztosít.

Mi van a csomagban?

Az MS503AC-t barna kartondobozban, színes nyomat nélkül szállítjuk. A csomagban VONROC Tagkártyát is találsz.

Tartalmazza:

  • 1x MS503AC gérvágó fűrész
  • 1x Fűrészlap TCT/HW Ø216 x 30 x 2,8/1,6 mm 40T (a gépre szerelve)
  • 1x Porgyűjtő zsák
  • 1x Imbuszkulcs (a fűrészlap cseréjéhez)
  • 2x Asztalbővítmény (a gépre szerelve)
  • 1x Munkabilincs
  • VONROC Tagkártya

További információ
EAN Code8717479083824
SKUMS503AC
Power input1700W
Max. saw depth115mm
Saw blade dimensions216mm
Angle for bevel cutting-0° to +45°
Angle for mitre cutting-45° to +45°
Max. saw capacity65 x 115mm
No load speed4900/min
© VONROC 2024