Tegye autóját úgy ragyogóvá, mint még soha

A VONROC polírozó betétekkel autója vagy hajója úgy fog ragyogni, mint még soha. A makacs szennyeződéseket, karcolásokat és oxidációs foltokat egyszerűen eltávolíthatja a megfelelő párnákkal! A polírozó párnák viaszolásra alkalmasak, és tépőzáras rögzítőkkel vannak felszerelve, ami lehetővé teszi a párnák gyors és egyszerű rögzítését a gépre.

A legtöbb 150 mm átmérőjű márkához megfelelő

A polírozó párnák szinte minden kettős hatású polírozó márkához alkalmasak, 150 mm-es párnákkal, tépőzáras rögzítéssel. Más márkák mellett alkalmas a VONROC kettős működésű polírozó PM501AC.

Közepes, finom vagy szuperfinom: Ön dönti el, milyen polírozóbetétre van szüksége!

A VONROC polírozó készlet 3 polírozópárnából áll – egy közepes, egy finom és egy szuper finom szemcséjű. A használt polírozó anyagtól függően ezzel a három polírozótárcsával mindig kéznél van a megfelelő tárcsa.

Ahhoz, hogy meghatározza, melyik VONROC polírozóbetétre van szüksége, javasoljuk, hogy tesztelje egy teszthelyen. Így ellenőrizheti, hogy milyen durvának (vagy finomnak) kell lennie a párnának a kívánt eredmény eléréséhez. Kezdje egy finom polírozó párnával, fehér, finom polírozóanyaggal. Ha kielégítő eredményt lát, elkezdheti a teljes panel polírozását. Minden csiszolandó panelt tesztelni kell, mert minden lakkozott felület más. Ha könnyű polírozószert használ polírozópárnával, később mindig használhat nehezebb anyagot. Javasoljuk, hogy ezt másképp ne tegye.

Ha a polírozási eljárás befejeződött, és minden karc eltűnt, ideje kiválasztani a megfelelő polírozási kombinációt. Ehhez használhat viaszt vagy pecsétet. A VONROC polírozó készlet a leggyakrabban használt polírozó párnákból áll a leggyakoribb lakkokhoz és karcokhoz.

A polírozó párnák általában a következőkre használhatók:

(Legyen óvatos! Először tesztelje.)

  • Narancs: közepes polírozópárna
  • Fekete: finom szemcsés párna polírozáshoz/kidolgozáshoz
  • Fehér: ultrafinom szemcsés párna a befejezéshez.

Mit tartalmaz a környezetbarát csomagolás?

  • 1x Polírozó betét/ polírozó szivacs 150 mm-es narancssárga közepes
  • 1x Polírozó betét/ polírozó szivacs 150 mm fekete finom
  • 1x Polírozópárna/polírozószivacs 150 mm-es fehér szuperfinom

További információ
EAN Code8717479081509
SKUPM801AA
© VONROC 2023